Al 30 jaar specialist
in stalen trappen en balustrades

Al onze producten werken wij uit tot een 3D-ontwerp. Hiervoor hebben wij verschillende 3D-modelleerprogramma’s waarbij uitwisseling via IFC eenvoudig gedaan kan worden. Dit betekent dat al onze modellen ingezet kunnen worden in een BIM en deel uitmaken van de Concurrent Engineering.

Ons team is multidisciplinair. Van schets tot realisatie, wij hebben alle kennis en mankracht in huis om uw wens tot leven te laten komen. Dankzij ons specialisme in stalen trappen en balustrades kunnen wij u gericht adviseren over en verder helpen met materiaalsoorten, bevestigingen, constructies en montagemogelijkheden. Onze specialisten denken actief met u mee, ook als het aankomt op alternatieven of bezuinigingen.

Hulp bij ontwerp en realisatie

Van idee tot product

  • 1 Tijdens het ontwikkelen van het schetsplan zijn er veel onderdelen die bepaald en besproken moeten worden. Wij ondersteunen in deze fase door te adviseren wanneer er behoefte is om de hoofdlijnen te toetsen.
  • 2 Het schetsplan is klaar en de eerste ruwe ontwerpen zijn in ontwikkeling. Wij ondersteunen tijdens dit proces waar nodig met technisch advies of een van onze hulpmiddelen.
  • 3 Het voorlopige ontwerp wordt vertaald naar visuele middelen zoals referentiebeelden, plattegronden, maquettes, etc. In deze fase toetsen wij aannames betreffende maatwerk trappen door het snel en vakkundig geven van calculaties en technisch advies.
  • 4 De ontwerpen worden vastgelegd. Wij leveren de technische tekeningen en 3D-plaatjes om een compleet beeld te krijgen van het ontwerp.
  • 5 Wij zorgen voor het aanleveren van de juiste detailtekeningen en berekeningen zodat alle elementen en aansluitingen zijn vastgelegd en zichtbaar zijn.
  • 6 Wanneer de tekeningen en berekeningen zijn goedgekeurd door alle betrokken instanties zal het plan uitgewerkt worden voor productie en uitvoering. Wij werken intensief samen met de aannemer om een perfecte projectuitvoering te realiseren.

Onze
productiefaciliteiten

Neem een kijkje in ons productieproces, waar onze specialisten de mooiste projecten ontwikkelen en in elkaar zetten.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design