Al 30 jaar specialist in
stalen trappen en balustrades.

Krepla is een vooruitstrevend bedrijf met moderne faciliteiten voor het tekenen, produceren en monteren van prachtig maatwerk. Een team van specialisten realiseert de mooiste projecten, van ontwerp tot realisatie.

Samen met ons enthousiaste team streven wij ernaar om voor onszelf de lat steeds hoger te leggen. Daarom zijn we dagelijks opzoek naar innovatie en investeren wij veel in het enthousiasmeren van jonge mensen die de techniek in willen.

Wij zorgen ervoor dat uw wensen omgezet worden in een 3D-plan wat voldoet aan alle geldende eisen. In onze eigen productieruimte voorzien van moderne apparatuur wordt uw ontwerp door vakmensen in delen in elkaar gezet. Eenmaal op locatie zetten onze ervaren monteurs de delen in elkaar en voeren de laatste (oppervlakte) behandelingen uit.

Goede communicatie tijdens het traject vinden wij erg belangrijk. Daarom werken wij nauw samen met betrokken partijen zoals opdrachtgevers, architecten en aannemers.

Geschiedenis

Krepla is in 1990 opgericht door Jan Kremer en Ab Plaggenmarsch. Dankzij hun ruime ervaring in de metaal en hun enorme ondernemersdrift groeide het bedrijf al snel uit tot een multidisciplinair metaalbedrijf. In de loop van de jaren groeide hun interesse voor trappen en balustrades. Uiteindelijk hebben ze de focus van het bedrijf volledig gericht op het ontwerpen, produceren en monteren van hun grote passie.

Toen de gemeente een nieuw bedrijventerrein had ontwikkeld op de plek van de oude sportvelden in Ommen en daarvoor nieuwe plannen presenteerde, bleef een verhuizing naar het nieuwe bedrijventerrein niet lang uit. In 2011 werd het huidige, compleet nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen, waar het bedrijf nog voldoende mogelijkheden heeft om door te groeien.

In 2015 bereikte Ab de mooie leeftijd van 67 en bestond Krepla 25 jaar. Een goed moment om het bedrijf over te dragen aan een nieuwe generatie. Dick Ophoff was op dat moment bedrijfsleider en al 18 jaar werkzaam bij Krepla. Van het een kwam het ander en na goed overleg is Dick per 1 juli 2016 directeur en eigenaar van Krepla geworden.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design