Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto

Upfield food science centre Wageningen

Wij hebben de trappen en balustrades mogen leveren voor het Upfield Food Science Centre in Wageningen. Dit inspirerend centrum, waar getalenteerde onderzoekers, wetenschappers en chef koks samen werken aan de voedselvoorziening van morgen. Om samenwerking en verbinding in het Food Science Centre te stimuleren, is gekozen voor vides en open trappen die de verdiepingen met elkaar verbinden.

In de centrale hal van het centrum bevindt zich het Green Hub restaurant. Hiervoor hebben wij een wenteltrap mogen maken en plaatsen. De trapbomen, tredesteunen en stootborden zijn gemaakt van staalplaat. De buitenboom van de wenteltrap is voorzien van een lamellen balustrade. De traptreden zijn afgewerkt met massief eiken.

Behalve de wenteltrap hebben we voor het centrum ook diverse steektrappen mogen leveren. Bij deze trappen zijn de trapbomen, tredesteunen en stootborden eveneens van staalplaat.

De balustrades van het Upfield food science centre Wageningen zijn uitgevoerd in de vorm van stalen lamellen. Deze balustrade hebben we aangebracht aan de steektrappen en langs de diverse vides in het gebouw.

Meer weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van maatwerk trappen of balustrades? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het ontwikkelen van de trap van uw dromen.

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design