Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto

Unieke trappen combinatie in Nispen

Een tijdje geleden kwam er bij ons een aanvraag binnen voor het realiseren van een unieke trappencombinatie, bestaande uit een wenteltrap, een steektrap en een garderobekast. Op basis van de ontwerpen van Baudoin van Alphen Bergers architecten interieurarchitecten en Mira Nasruddin Interieur en meubelontwerp zijn we als Krepla samen met de klant tot een bijzonder en constructief verantwoord ontwerp gekomen. Tijdens dit proces stonden de wensen van de klant centraal. 

Bij binnenkomst in de entreeruimte, zie je de trappencombinatie met garderobe. De garderobe splitst de twee stalen trappen en daarmee ook de verdiepingen. De garderobe is toegankelijk door een stalen deur waarbij een uittrekbare garderobestang ge├»ntegreerd is. Aan de linkerzijde van de garderobe brengt de wenteltrap, die langs een kegel naar beneden loopt, je naar het souterrain. Neem je de steektrap rechts naast de garderobe dan kom je uit op het dakterras. 

Het ontwerp bestaat uit diverse geometrische vormen die in een punt verdwijnen, dit geeft de trap een dynamische uitstraling. Zo loopt de wenteltrap rondom een kegel en nemen de breedtes van de treden lineair toe. Alle onderdelen die we leveren worden gepoedercoat in een matte, metallic, donkere bronzen kleur. 

Benieuwd hoe dit project verder gaat verlopen? Volg ons dan op LinkedIn zodat je geen berichten mist. 

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design