Galerijfoto

Vechtdal picknicktafel

Picknicken in het Vechtdal! Dat kan zometeen iedereen

Picknicken in het vechtdal Het Vechtdal zoekt verbinding en wil toegankelijk zijn voor iedereen. Tijdens de week van de toegankelijkheid werd het prototype van de picknicktafel onthuld door de wethouder van Gemeente Zwolle en de wethouder van Gemeente ommen. Met deze tafels is het straks mogelijk voor iedereen om te picknicken in het Vechtdal. In het voorjaar van 2023 zullen deze tafels verspreid worden over de gemeente Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Zwolle.

De ‘Vechtdaltafel’ is ontworpen door een inwoner van Vechtdal. Dit voorjaar is er door Vechtdal Marketing een ontwerpwedstrijd geweest voor de ontwikkeling van een nieuwe picknicktafel. Hierbij was belangrijk dat de tafel zo toegankelijk mogelijk was. In samenwerking met Krepla is vervolgens het prototype ontwikkeld. Door het gemaakte ontwerp kunnen rolstoelgebruikers letterlijk aan de picknicktafel aanschuiven. Naast toegankelijkheid is duurzaamheid ook belangrijk. Daarom is de de tafel gemaakt van gerecycled materiaal.

Mocht u als ondernemer of particulier ook belangstelling hebben voor zo’n mooie set dan kunt u informatie ontvangen en bestellen door contact op te nemen met Dick Ophoff.

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design