Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto

Particuliere woning Nieuwleusen

Onze klant was op zoek naar een trap en balustrade met een moderne strakke en transparante uitstraling. In het ontwerp van de architect is een ruime hal met vide getekend, waarin veel daglicht doorkomt. Door de wensen van de klant combineren met onze technische mogelijkheden, is het trapontwerp tot stand gekomen. Hiervoor maken wij gebruik van 3D ontwerpsoftware. Het online 3D model is eenvoudig te bekijken op een mobielof pc. Hiermee kreeg de klant een duidelijk beeld hoe de trap en balustrade eruit komen te zien in de hal van zijn woning.

De trapbomen zijn gemaakt van een enkele staalplaat en staalplaten die samengesteld tot een u-profiel. In het u-profiel werd het glaspaneel gemonteerd. Bij de verdiepingsvloer is dit u-profiel weggewerkt in de betonvloer, waardoor alleen de rand zichtbaar is. Hierdoor krijg je mooie vlakke wanden die niet onnodig onderbroken worden.

Langs de trap en vloerrand is een balustrade van glas toegepast. Het glas is uitgevoerd in extra helder glas, waardoor het een zeer hoge lichtdoorlaatbaarheid heeft en beduidend minder groen is vergeleken met normaal vlakglas.

De massief eiken traptreden zijn voorzien van een rvs antislip en behandeld met een coating en kleurolie. Een stalen handregel, gebogen in de vorm van de trapboom, is gemonteerd langs de balustrade. Het staal is afgewerkt met twee lagen poedercoating. In dezelfde ruimte naast de trap, is een dubbele taatsdeur geplaatst. Voor een industriƫle en chique uitstraling is dit ontwerp afgestemd op de stalen trap.

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design