Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto

Particulaire woningen Hardenberg

Voor twee vrijstaande woningen in Hardenberg hebben wij twee imposante trappen mogen leveren, evenals balustrades voor de loggia’s. 

De trappen verbinden de begane grond met de eerste verdieping, waar zich de keuken, woonkamer en twee inpandige terrassen (ofwel loggia’s) bevinden. Vervolgens verbinden de trappen deze verdiepingen met de tweede verdieping. Hier bevinden zich de badkamers en slaapkamers. 

Beide trappen zijn ontworpen rondom de centrale lift die zich binnen in de woningen bevindt. De trappen hebben een centrale middenboom, met stalen steunen voor de treden. Op deze steunen zijn eiken traptreden gemonteerd. Deze treden zijn elk 80 mm dik en voorzien van een rvs antislipprofiel. De onderzijde van de traptreden is voorzien van een houten plaat, zodat de stalen tredesteun niet zichtbaar .

De muurleuningen langs de trappen zijn van rvs en voorzien van sfeervolle led-verlichting.

Voor de loggia’s in beide woningen hebben we ook de glazen balustrades geleverd. Deze bestaan uit blank veiligheidsglas dat is ingeklemd in de onderregel. De balustrades zijn afgewerkt met een rvs handregel op het glas.  

Het staal van de trapbomen is voorzien van een poedercoating in RAL 8019. De traptreden zijn geolied met monocoat in de kleur Havanna. De rvs handregels hebben een geslepen oppervlak.

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design