Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto

Nieuw bedrijfspand Heutink Primair Onderwijs

In Nijverdal is het nieuwe duurzame bedrijfspand van Heutink Primair Onderwijs gebouwd. Het gebouw brengt de vier verschillende vestigingen van Heutink samen in een centraal pand. Zo worden onder andere kantoor, hoogbouw magazijn en distributie samengebracht. Krepla heeft bij dit imposante project onder andere de steektrappen met loopbruggen, balustrades met glas en de tribunetrap geleverd.

De stalen steektrappen met loopbruggen bevinden zich in de foyer van het hoofdkantoor. Ze verbinden de entree met het experience center en de bovenliggende kantoren.

Het trappenhuis is speels en open ontworpen en geeft samen met de vide zicht op alle verdiepingen. De trappen en loopbruggen hebben treden en stootborden van blank gelakt, massief eiken met rvs antislip. De stalen balustrade is afgewerkt met een handregel in kokervorm. Vanaf de onderkant van de handregel wordt met LED de trap en balustrade sfeervol verlicht. De holle ruimte in de trap is gevuld met minerale wol en afgewerkt met een staalplaat aan de onderkant. De trappen zijn op locatie samengesteld en afgelast.

De tribunetrap naar het experience center heeft massief eiken treden en stootborden. De treden hebben een rvs antislip. Op de tribunetrap zijn vijf speelse elementen opgenomen.Voor de glazen balustrades bij de tribunetrap en vides is gebruik gemaakt van blank gehard veiligheidsglas dat is ingeklemd in een stalen vloerrandprofiel. Om te zorgen voor een strak lijnenspel is bovenop het glas een vierkante handregel gemonteerd in een donkere kleur.

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design