Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto

Meldkamer Apeldoorn

In opdracht van aannemingsmaatschappij Friso bouwgroep hebben wij alle trappen en balustrades mogen leveren voor de nieuwe meldkamer in Apeldoorn. De meldkamer is een ontwerp van cepezed, waarbij cepezed interieur de vaste en losse inrichting heeft ontworpen. De nieuwe meldkamer in Apeldoorn, die in opdracht van de Nationale Politie te Rotterdam gebouwd is, is één van de grootste 112-meldkamers van Nederland. In de meldkamer werken vanaf 2023 politie, brandweer en ambulancediensten samen.

Wat opvalt aan het gebouw is dat het erg ruimtelijk en open is. Bij binnenkomst via de hoofdingang valt de moderne trap in de grote open ruimte direct op. De trap is de verbindingszone tussen alle 4 de verdiepingen. Dankzij het gebruik van extra heldere glaspanelen in onze trappen en balustrades komt er veel daglicht naar binnen en ontstaat een mooi uitzicht over het Van Gelderenpark en de groene omgeving. De stalen oppervlaktes zijn afgewerkt met een lichtgrijze poedercoating en de rvs handregels zijn afgewerkt met een geslepen structuur. Dit zorgt voor een ruim en rustig ogend geheel waardoor een prettige werksfeer wordt gecreëerd.

Begin 2021 is de bouw van de meldkamer gestart. In het voorjaar van 2022 zijn de eerste trappen geleverd en gemonteerd in ruwbouwfase. Rond de zomer van 2022 is gestart met de afbouwfase van de trappen en balustraden. De meldkamer zal vanaf 2023 volledig operationeel zijn.

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design