Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto

Hof van Baurichter Enschede

Onder de rook van het centrum van Enschede staat het Hof van Baurichter. Dit hof heeft jaren dienst gedaan als kantoor- & bedrijfscomplex, maar is nu verbouwd en gerenoveerd tot een luxueus appartementencomplex.

De appartementen zijn gebouwd in 2 fases, waarbij Krepla in beide fases een bijdrage heeft geleverd. In de eerste fase (begin 2020 – eind 2020) heeft Krepla balustrades met glas geleverd voor de 30 uitkragende balkons. De balustrades zijn uitgevoerd met grijs veiligheidsglas. In het trappenhuis van Hof van Baurichter heeft Krepla de stalen trappen geleverd. Deze stalen trappen zijn afgewerkt met poedercoating RAL 7021. De traptreden zijn gemaakt van blank gelakte, eiken traptreden met een rubberen antislip.

In de tweede fase van de bouw (begin 2021 – eind 2021) heeft Krepla de balustrades voor de galerijen, balkons en loggia’s geleverd. Langs de hellingbaan van het parkeerdek is een scherm met grijs veiligheidsglas geplaatst. Bij de galerijen in het gebouw zijn verticale schermen geleverd. De balustrades en schermen zijn ook uitgerust met grijs veiligheidsglas. Het staal in de verschillende onderdelen is gepoedercoat in RAL 7021.

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design