Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto

Geau Veste Sneek

In opdracht van aannemingsmaatschappij Friso BV Heeft Krepla de maatwerk trappen en balustrades geleverd voor appartementencomplex Geau-Veste in Sneek.

Voor het appartementencomplex, naar ontwerp van Penta Architecten, hebben we de stalen trappen en balustrades mogen leveren en monteren. Vanaf het maaiveld gaan twee steektrappen naar de begane grond. Eén steektrap is uitgevoerd met een bordes, deze gaat van de tweede verdieping naar derde verdieping.
Als vluchttrap tussen de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping is een spiltrap toegepast. Deze spiltrap heeft een verdraaiing van 180 graden. De hoofdtrap binnen in het complex is een betontrap, waarvoor Krepla de lamellen balustrades en muurleuningen heeft geleverd en gemonteerd. De galerijen en balkons zijn uitgevoerd met een lamellen balustrade die een extra bovenregel op spijlen heeft. Tussen het beton en de balustrade is plaatwerk aangebracht in dezelfde kleur als de balustrade. Langs de borstweringen is een lage balustrade met spijlen geleverd en gemonteerd.

Het bijzondere aan dit gebouw zijn de appartementen aan de kopgevels, deze hebben een balkon met een gebogen vorm. De balkons zijn opgebouwd uit meerdere radiussen, als een soort druppelvorm. Dit geeft het wooncomplex een chique uitstraling!

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design