Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto
Galerijfoto

Forum Groningen

In het centrum van Groningen is het Forum te vinden, gevestigd aan de nieuwe markt. Dit spectaculaire gebouw is geopend op 29 november 2019 en staat bekend als dé ontmoetingsplaats voor nieuwsgierige mensen. Zo bevindt zich hier de bibliotheek en biedt het gebouw ruimte voor exposities, films, evenementen en horeca. Alles wat Forum Groningen doet gaat over de wereld van nu en de mogelijkheid van morgen.

In 2013 kreeg Krepla voor dit prachtige project de eerste opdracht. We hebben in de ruwbouwfase het staalwerk geleverd voor diverse stalen trappen. Zo hebben wij voor de parkeergarage 9 rechte trappen geleverd en bij het stripmuseum 2 rechte trappen met een tussenbordes. Ook zijn er 3 grote wenteltrappen gemonteerd, vanuit de kelder naar het nieuwscafé en bij de zalen op de 1e en 2e verdieping. Deze trap is door een ander bedrijf volledig bekleed met bamboe. Eén trap die wij geleverd hebben is bijzonder, namelijk een dubbele wenteltrap bij het jeugdplein.

Zoals in de video te zien is, is de trap opgebouwd uit twee wenteltrappen die een tegengestelde looprichting hebben. In de stalen spil van de brede trap staat een smalle wenteltrap. De treden van de buitenste trap sluiten aan op de omliggende betonwanden. Deze combinatie van trappen geeft het geheel een speels effect.

Heeft u een project voor ons? Neem contact op.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons via onze social media kanalen.

© 2024 Krepla Industrieel | Design