Wij zijn uw trappenfabrikant

Bij Krepla kunt u terecht voor allerlei soorten maatwerk trappen van verschillende materialen. Wij geloven dat een trap niet alleen functioneel moet zijn maar dat het een onderdeel is van het interieur, een stuk wat gezien mag worden! En wat is dan mooier dan een maatwerk trap die volledig aan uw wensen voldoet? Wij maken trappen van verschillende materiaalsoorten. Zo combineren wij vaak verschillende soorten staal met hout, glas en steen. Op deze manier komt het design van een trap helemaal tot zijn recht.

Voorbeeld maatwerk trap

Welke soorten trappen kan ik kiezen?

Heeft u nog geen idee wat voor soort trap het beste in uw ontwerp past? Geen probleem, wij hebben een ruim archief van al onze projecten. Hierin staan verschillende soorten en type trappen. Maatwerk trappen in nieuwbouw-projecten maar ook in bestaande bouw. Bekijk onze verschillende wenteltrappen, steektrappen en spiltrappen, maar ook balustrades en deuren.

Bouw maatwerk trap

Specialist in stalen trappen

Doordat Krepla ooit in 1990 is begonnen als metaalbedrijf kunnen wij u als trappenspecialist uitstekend adviseren over stalen trappen, stalen balustrades en stalen deuren. Maar ook stalen trappen in combinatie met andere materiaalsoorten behoren tot de mogelijkheden! Laat u adviseren door een van onze specialisten of neem een kijkje in onze projecten. Hier vindt u verschillende soorten trappen en materialen. Onze meest recente projecten vindt u ook via Facebook.

3D model maatwerk trap

3D-model van uw trap

Heeft u al wel een idee maar nog geen plan? Ook daarmee kunnen wij u verder helpen. Wij zetten al uw wensen om in een 3D-plan met een van onze 3D-modelleerprogramma’s. Tevens zorgen wij ervoor dat het 3D-plan voldoet aan alle geldende eisen. Zo kan uw architect of aannemer er meteen mee aan de slag.

Contact maatwerk trap

Neem contact met ons op

Heeft u interesse, wilt u de mening van een expert of heeft u een andere vraag? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Onze professionals helpen u graag.

    Altijd op de hoogte zijn?

    Volg ons via onze social media kanalen.

    © 2024 Krepla Industrieel | Design